Фармахем: Мониторингот е едноставна работа со Testo Saveris 2

Saveris 2 (Testo, Германија) е бежичен автоматски, централен мониторинг систем за контрола на температура, релативна влажност, CO2 кој ви нуди сигурност, прецизност и  едноставност во работењето.

  • Добивате систем кој работи со најголема доверливост;
  • Сигурност на податоците поради чувањето на податоците во повеќе нивоа;
  • Континуирано документирање на мерните податоци;
  • Флексибилност поради големата разноликост на мерните параметри (T, RH %, P, CO2…) за чисти простории, магацини, фрижидери,инкубатори, водени бањи, возила и др.;
  • Mожност за конфигурирање на аларми во софтвер и управување со аларми, дојава на е-маил и СМС при надминувања на претходно дефинирани лимити;
  • Пристап до податоците преку Cloud Тесто систем од било кој уред: телефон, таблет, компјутер;
  • Калибрација на мерниот систем во акредитирана лабораторија согласно ISO 17025.

Контакт:

Борче Коларски, Раководител на мерни инструменти

Тел.: 02/20 31 193, лок. 44

Моб.: 070/288 040

Е-mail: [email protected]

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Прва компанија во Македонија: Синцеритас АД Скопје се стекна со германски EU GMP сертификат – Производство на цвет и екстракт од канабис за големопродажба

Синцеритас АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска…