Property One Furniture

Дозволете Molto Luce да го трансформира вашиот простор во елегантен и функционален амбиент, креирајќи пријатна атмосфера што ќе ги задоволи сите ваши потреби и очекувања.

Возбудени сме што можеме да ги споделиме најновите новости и иновации од Molto Luce, водечка компанија во современите решенија за осветлувањe.

Ирина, нашата главна архитектка, ќе Ви понуди длабински поглед на тоа како новите производи на Molto Luce можат да ги подобрат вашите дизајни. Таа ќе ве води низ интерактивниот каталог и виртуелниот конфигуратор за ентериери, кој е есенцијална алатка која ви овозможува да експериментирате со различни производи во различни виртуелни околини, осигурувајќи дека ќе го најдете совршениот избор за вашите клиенти.

Ни претставува чест да Ви го претставиме и Марио, нашиот почитуван гостин-говорник од Molto Luce. Марио ќе сподели увид во нивната филозофија на дизајн, најновите трендови во осветлувањето и како Molto Luce ги поместува границите на иновациите. Неговиот говор ветува дека ќе биде извор на вредна инспирација за вашиот следен проект.

Истражете ги прекрасните проекти завршени со решенијата за осветлување на Molto Luce во нашата галерија на проекти. Видете од прва рака како Molto Luce може да ги трансформира вашите дизајни.

Придружете ни се na 30 мај 2024 година од 19:00 ч. во нашите канцеларии и шоурум лоцирани на Бул. 8-ми Септември бр. 3 во Скопје. Настанот е бесплатен и отворен за сите заинтересирани.

Извор: Property One

0 Shares:
You May Also Like